Een midweek in Lissabon

geplaatst op dinsdag 12 november 2019 door Veronique

Vorige week was ik in Lissabon voor WebSummit, dé internationale beurs voor alles wat met het web te maken heeft. In mijn valies zaten enkele Belgische collectiestukken én ik had de nieuwe handtas van Evelien Vanhooydonck mee.

 

IMG_1195.jpeg

 

Ik was vroeger nog op WebSummit geweest, toen de beurs in Dublin gehouden werd. Daar barstte het event uit zijn voegen en men vond Lissabon een geschiktere locatie voor de tienduizenden bezoekers die erop afkomen. Naar WebSummit ga je om helemaal mee te zijn met de laatste internet- en technologietrends. Je doet inspiratie op tijdens de vele sessies van gerenomeerde sprekers en je ontdekt nieuwigheden bij de kleine en grote standhouders. Google pakte deze keer uit met originele babbelboxen. Mijn BizzMine polo stond goed op de grote ruit in de broek van Thelma & Louise.

 

6b1ffc3c-025c-406f-8bd9-4725e86f6b7e.jpeg

 

Gelukkig hadden we ook tijd voor sightseeing. Lissabon is een stad zoals ik er nog geen gezien heb. Een plaats van contrasten vind ik wel: van hoog naar laag, van ruime pleinen en nauwe straatjes, van prachtige gevels in faience en graffitimuren,... Kleurrijk is het zeker ook en gastvrij, want de Portugezen zijn heel vriendelijk. 

Ik was heel blij dat ik mijn schoudertas van Evelien Vanhooydonck meehad. Op de luchthaven, in de metro, op de beurs en tijdens lange wandelingen bleek dit een super handige handtas te zijn. De tas is helemaal van natuurlijk gelooid Toscaans leder gemaakt, ook binnenin. De riem kun je dankzij een ingenieus systeem in lengte aanpassen en dus wel of niet cross shoulder dragen. 

Mijn Kunoka sneakers waren ook welkome reisgenoten, want zo kon ik op wolkjes onze kilometers afleggen. Ook de broek die ik hier draag, heeft een slangenprint en zit in de wintercollectie van Dame Blanche.

 

8cac48ef-c455-493f-8810-21cc43a48004.jpeg

 

Aan lekker eten geen gebrek in Lissabon! Elke avond vonden we ons ding, van zeevruchten tot een goed stuk vlees. En we lieten ons natuurlijk ook gidsen doorheen het fantastische wijnland dat Portugal is. 

Wat ik top vind aan cognac kleur, is het feit dat je het overal bij kan dragen. Na zwart en donkerblauw is dit de nieuwe tint in de collectie van Evelien Vanhooydonck, ook voor de kaarthoudertjes en de portefeuilles. Ook met de leopard winteroutfit van Blue iV was de Hera handtas een match.

 

bd132acf-7422-4f5e-8c84-a6dd09b1b5e2.jpeg

 

Helemaal in de wolken was ik in het Park Eduardo VII. Hier heb je een prachtig uitzicht en ligt Lissabon aan je voeten. Dit was de perfecte afsluiter van een boeiende citytrip!

 

fe25a2e1-fc1d-4db9-a218-3342bf922fe8.jpeg

 

Benieuwd waar je de handtassen van Evelien Vahooydonck vindt? Kijk op Fashiongrabber voor de verkooppunten in België of koop online. Ze zijn zeker het checken waard!

 

51781268_2507051455991258_8882813544400158720_o.jpg