Interview door Annie van XX Creative

geplaatst op zaterdag 4 augustus 2018 door Veronique

Tijdens ons verblijf in Singapore waren we 2 dagen op het National Achievers Congress om inspiratie op te doen. Aan de lunchtafel ontmoette ik Annie Chyrr van XX Creative, een jong marketing bedrijf. We ontdekten dat we dezelfde passie delen want zij had nog een opleiding mode gevolgd. Ze vond Fashiongrabber een interessant onderwerp voor één van haar wekelijkse XX Clusive interviews die ze op Podcast en Youtube brengt.

 

Sinds gisteren staat ons 'rooftop' interview online. Hierin vraagt ze me wat Fashiongrabber precies is en hoe ik het aanpak. We hebben het over de eigenheid van Belgische labels en zo vertel ik haar over Nathalie VleeschouwerAtelier Content, Vieux Jeu en het nieuwe label FAM. Ik leg haar ook uit hoe modeboetieks bij ons het verschil maken. 

 

Ben je benieuwd naar het volledige verhaal? Je kunt het hier volgen: