Isabelle Dress Love Talk

geplaatst op maandag 25 februari 2019 door Veronique

Begin deze maand ging de nieuwe damesboetiek Isabelle open. Ik was benieuwd naar het resultaat want ik weet al een tijdje dat dit project gepland was. Het is dan ook met trots dat ik je Isabelles zomercollectie van 2019 in mijn blog presenteer!

 

IMG_2606.jpeg

51335582_236946293859913_5119299252429783040_n.jpg

 

Dress

Isabelle Siau is dolgelukkig dat het eindelijk zover is: haar nieuwe winkel op het Kerkplein in Rumbeke is af en helemaal klaar om aan haar klanten voor te stellen. Ze verhuisde samen met de nieuwe zomercollectie naar een gloednieuw pand en gaf haar eigen naam aan de boetiek die vroeger Felity heette.

Deze foto namen we op de allereerste dag en Isabelle straalde in haar blauwe jurk van LaLotti, één van de nieuwe merken in haar assortiment. Ik droeg een blauwe creatie van Coco Mio, het jonge Belgische label waar Isabelle al sinds het begin fan van is (en ik ook zoals je in een vorige blog al kon lezen!). Ook de zandkleurige jumpsuit van hetzelfde huis kon me bekoren en werkten we af met een bonte sjaal. 

 

IMG_2006.jpeg

IMG_1984.jpeg

 

Net dat maakt het shoppen bij Isabelle zo leuk: je vindt er zoveel accessoires om je outfit af te maken. Een passende sjaal of juweeltje, een trendy handtas, een toffe sneaker, ... hier combineer je eindeloos en ga je volledig gekleed naar buiten. Els en Isabelle staan in de boetiek altijd paraat om samen met jou die stukken te selecteren die echt bij jou passen. Isabelle kleedt je helemaal zoals jij dat wil en naargelang de gelegenheid, van casual en sportief tot gekleed en feestelijk. Deze pantalon met lange split en shortje eronder van Four Roses lijkt me ideaal voor een feestje. Een zwart topje erbij, een mooi jasje erop, een halsketting van Les Cordes en een schoudertasje... we gingen voor de complete look!

 

IMG_2638.jpeg

 

Love

Bij Isabelle voel je de liefde voor mooie kleren en alles wat daarbij hoort. Je krijgt er eerlijk advies want ook als iets je niet goed staat,  zal je dat horen. De klanten weten dit en komen daarom graag terug. Isabelle kiest haar merken met zorg uit en stelt een collectie samen die diverse mogelijkheden biedt. De zomercollectie is heel kleurrijk en laat je de rode/roze tinten mixen met groen en blauw of met een neutraal accent. Zo voelde ik me heerlijk in de witte top van Leo & Ugo op de floraal gestreepte broek van Nickjean. Isabelle heeft sinds kort de comfortabele sneakers van Woden en samen met het roze schoudertasje was mijn outfit volledig.

 

IMG_2660.jpeg

 

Ook de groene sneakers vind ik top en ze gaan goed bij deze sportieve broek. De licht transparante sweater met wijde mouwen van No Secrets is absoluut mijn kleur en de halsketting maakt het plaatje af. De handtas viel zo in de smaak bij mijn mama dat ze er niet kon aan weerstaan!

 

IMG_2612.jpeg

 

Lange jurken blijven deze zomer het modebeeld bepalen en Isabelle heeft ook een paar mooie modelletjes in huis. Deze oranje maxi dress van Blue Bay heeft een mooie bloemenprint en doet dromen van een zomerse avond in vakantiesfeer. 

 

IMG_2653.jpeg

 

En wat was ik blij de blauwe lange jurk van FAM te kunnen passen! Je weet intussen dat ik ook voor dit nieuw Belgisch label een boontje heb, want je kon er alles over lezen in vorige blogs. Ik ben stiekem heel trots dat Fashiongrabber aan Isabelle inspiratie gaf om voor dit nieuwe merk te gaan!

 

IMG_2708.jpeg

 

Talk

De nieuwe boetiek is zeer ruim en luchtig. Voor de inrichting werkte men met witte muren, donkere accenten en een mooie houten vloer. Isabelle wil je in haar shop laten thuiskomen en zorgde voor een koffie- en zithoek. Dit is dan ook een plaats waar naast shoppen ook tijd is voor een goede babbel. Het is een fijne plek waar je je welkom voelt en op verhaal kunt komen.

Tussen de felle kleuren zag ik een korte groene zomerjurk van Senso en de lange oranje jurk die je ook zonder de bandjes kunt dragen. Met de witte sneakers erbij ben je klaar voor een ontspannende dag onder een warme zon.

 

IMG_2699.jpeg

 

 

De lange

 

Bovendien heeft Isabelle een groot terras. Voor de aankleding ervan neemt Isabelle graag haar tijd want ze wil er een gezellig verlengstuk van de winkel van maken. Dat het er aangenaam toeven zal zijn, kon ik met dit uitzonderlijke weer al goed ondervinden. Ik ging er op de foto met een geborduurde bloes van No Secrets en met een lange jurk en cardigan van Four Roses.

 

IMG_2600.jpeg

IMG_2676.jpeg

 

Ik ben blij dat mijn thuisdorp zo'n mooie nieuwe zaak rijker is en ik vond mijn bezoek een superleuke ervaring. Misschien kan mijn blog je inspireren en ga je zelf eens zien wat er echt bij jou past. Isabelle en Els zullen je alvast met open armen ontvangen. Doe hen de groetjes van mij!

 

IMG_2014 2.jpeg

51563367_236946330526576_1875769512750481408_n.jpg