Je vindt je smaak bij Me Gusta

geplaatst op woensdag 12 september 2018 door Veronique

Wat vroeger de jeanscorner op 't hoekske in Marke was, is vandaag een trendy boetiek voor heren, dames en tieners. De bezielster van Me Gusta is Katrien Geldof en ze ontving mijn mama en mij heel hartelijk.

 

 

Screen Shot 2018-09-12 at 15.10.36.png
Top en broek met dierenprint van Dame Blanche

 

 

In 2001 nam Katrien de toenmalige jeansboetiek over en gaf ze de Spaanse naam Me Gusta (Ik vind het mooi). Na 2 periodes van renovatie is het een warme boetiek met een collectie die een breed publiek aanspreekt. In een ongedwongen sfeer shop je kledij en accessoires van sportief tot gekleed. Katrien geeft je eerlijk en deskundig advies en wordt hierin vaak bijgestaan door haar moeder en dochter. Hondje Ploy is haar trouwe metgezel en mascotte van de shop.

 

 

IMG_8406.jpg
Katrien met Ploy in oma's zetel

 

 

Naast tal van mooie labels is er een opvallend ruime collectie van het Belgische label Dame Blanche. Ik schreef al een blog over dit merk en vond het fijn er een paar leuke outfits van te passen. 

 

 

IMG_8398.jpg

IMG_8389.jpg

 

 

Zoals je ziet doen de dierenprints het deze winter ook bij Dame Blanche erg goed. De broek met pauwenprint vind ik mooi in combinatie met de gebreide Voilà sweater. Op de outfit met luipaarden trok ik een donkergroene gilet aan. 

 

 

IMG_6905.jpg

IMG_8383.jpg

 

 

Katrien selecteert haar kleding met het oog op verschillende combinatiemogelijkheden. Ook voor de mannen is het aanbod heel divers met duurdere en minder dure merken. Je vindt er ook al de pulls van het gloednieuwe Belgische Castart

 

 

IMG_8409.jpg

 

 

Er is voor elk wat wils bij Me Gusta en je maakt je outift bovendien nog af met de juiste accessoires. We kennen er weer een interessant adresje bij!

 

 

IMG_8411.jpg