Mode van eigen bodem bij Belgitude

geplaatst op maandag 26 november 2018 door Veronique

Ik heb goed nieuws voor de fans van Belgische mode: onlangs opende in Turnhout een damesboetiek met enkel en alleen modelabels van eigen bodem. Belgitude is de goedgekozen naam van de shop en Katrien liet me graag haar selectie kledij en accessoires zien.

 

 

IMG_0327.jpg

 

 

Aangezien ik zelf zo van onze eigen labels hou, was ik wel benieuwd naar wat Katrien er voor dit seizoen uit gekozen had. Veel kleur en zachte materialen typeren de collectie die hier hangt. Afwerken doe je bij Belgitude met schoenen van Morobé, een handtas van Clio Goldbrenner en juweeltjes van Silis

 

 

IMG_0372.jpg

IMG_0368.jpg

IMG_0373.jpg

 

 

Ik deed inspiratie op voor de feestdagen met deze zwarte outfit van Tutu Chic. De geborduurde top is kort zodat de details van de rok mooi zichtbaar blijven. Een clutch erbij en pumps met glitter aan de toppen en je bent zo klaar voor een feestje!

 

 

IMG_0345.jpg

 

 

Just In Case vind ik ook zo'n mooi merk van bij ons. De etalagepop droeg deze pull op een zacht fluwelen broek met warme print. Ook de lichtgrijze broek met hoge taille van Bellerose gaat er goed bij. De zwarte sneakers met hoge witte zool geven een casual touch aan het ensemble.

 

 

IMG_0331.jpg

 

 

Denim blijf ik heel graag dragen en bij Belgitude kan dat met verschillende modellen van 49R Jeans. De combinatie met het de gebreide sweater en sjaal van Lee and Me vind ik top. De bruine suède laarsjes staan er stoer bij.

 

 

IMG_0367.jpg

 

 

Volgende zomer zal je bij Belgitude ook collectiestukken van Charlotte Pringels vinden. En Katrien toonde me al foto's van de keuze die zij in de nieuwe wintercollectie van FAM maakte. Ik kom hier graag nog eens terug, want dit is een boetiek naar mijn hart!

 

 

IMG_0371.jpg