Nieuwe winkel TAL in Kortemark

geplaatst op zondag 2 oktober 2016 door Veronique

In augustus opende in Kortemark het concept TAL: een trendy shop waar dames en heren hun complete look kunnen samenstellen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt dus ging ik even kijken.

 

Tal.jpg

 

De mooie inrichting van de winkel is heel uitnodigend en de collectie bestaat uit een mix van kledij, schoenen, handtassen en accessoires met een heel verfijnde stijl.

De sympathieke eigenares kiest met zorg de stukken uit waar ze zelf veel voor voelt en dat merk je. Als kleindochter van een kleermaker zit mode haar in het bloed en gaat met de opening van TAL een droom in vervulling.

De originele naam van de shop is eigenlijk gewoonweg de roepnaam van ChanTAL. Heel verfrissend is voor mij de ontdekking van een collectie die je niet in zoveel andere winkels tegenkomt.

Zelf ging ik voor een kleurrijk bloesje van het merk Goldie Estelle en daarnaast ook voor een lekker zachte pull met zwart witte print van Charlise. Ik ben er alvast heel blij mee en ik kan een bezoekje aan deze nieuwe modeplek zeker aanraden.

TAL op Fashiongrabber

 

Bloesje_Goldie_Estelle.jpg

 

Pull_Charlise.jpg

Winkels in deze blogpost

Merken in deze blogpost

Meer blogposts

Ensemble: samen een mooi geheel

geplaatst op donderdag 15 maart 2018 door Veronique

Vorige week ontmoette ik de zussen Maxine en Marie-Léonie Stock in hun lifestyle store Ensemble in Kortrijk. Zij zijn heel enthousiast over het project dat ze samen schrijven en ik vertel het je hier graag verder! De zussen startten een concept store in de Grijze Zustersstraat, een straatje tussen K Kortrijk en de Sint-Maartenskerk. Marie-Léonie is de ontwerpster van de twee en werkt in haar atelier boven de winkel. Maxine is verantwoordelijk voor de winkel in al zijn aspecten zoals verkoop, communicatie, events,... De zussen Maxine (links) en Marie-Léonie (rechts) in hun

Lees meer...

Lente en zomer bij Blue Bay

geplaatst op zondag 4 maart 2018 door Veronique

Van koude, sneeuw en regen hebben we hopelijk het meeste gehad. Hoog tijd voor een blik op de lente en dat doe ik graag met de nieuwe zomercollectie van Blue Bay. Ik mocht ze helemaal bekijken en ik selecteerde er mijn favoriete stukken uit. Kenmerkend voor dit seizoen zijn zachte, mooie kleuren. Ik was meteen weg van deze koraalroze jurk met laagjes. De lichte stof is soepel om dragen. De accenten zijn speels en vrolijk. Dit kleedje is ook beschikbaar in lichtblauw. Blauw is ook dit jaar kenmerkend voor de

Lees meer...

Mechelen bruist

geplaatst op vrijdag 5 januari 2018 door Veronique

Mechelen was voor mij onbekend terrein tot ik er een paar weken geleden met mijn vriendin Isabel naar toe ging. In dit artikel volg je ons op de voet doorheen de gezellige binnenstad die op dat moment in een feeërieke kerststemming was. Als je er een stadsplan bij neemt, zie je dat we van noord naar zuid wandelden. Kom je mee? Op de Schoenmarkt shop je alles voor dames bij Calla Lila. Stephanie toonde ons haar 3 verdiepingen hoge boetiek die ze samen met 2 partners runt. Op de bovenste etage is de

Lees meer...