Nieuwe winkel TAL in Kortemark

geplaatst op zondag 2 oktober 2016 door Veronique

In augustus opende in Kortemark het concept TAL: een trendy shop waar dames en heren hun complete look kunnen samenstellen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt dus ging ik even kijken.

 

Tal.jpg

 

De mooie inrichting van de winkel is heel uitnodigend en de collectie bestaat uit een mix van kledij, schoenen, handtassen en accessoires met een heel verfijnde stijl.

De sympathieke eigenares kiest met zorg de stukken uit waar ze zelf veel voor voelt en dat merk je. Als kleindochter van een kleermaker zit mode haar in het bloed en gaat met de opening van TAL een droom in vervulling.

De originele naam van de shop is eigenlijk gewoonweg de roepnaam van ChanTAL. Heel verfrissend is voor mij de ontdekking van een collectie die je niet in zoveel andere winkels tegenkomt.

Zelf ging ik voor een kleurrijk bloesje van het merk Goldie Estelle en daarnaast ook voor een lekker zachte pull met zwart witte print van Charlise. Ik ben er alvast heel blij mee en ik kan een bezoekje aan deze nieuwe modeplek zeker aanraden.

TAL op Fashiongrabber

 

Bloesje_Goldie_Estelle.jpg

 

Pull_Charlise.jpg