Pittige prints bij Freetime

geplaatst op maandag 27 augustus 2018 door Veronique

Freetime in Evergem is een multibrand boetiek voor dames met pit. Ik ging bij Ria kijken wat haar trends voor het najaar zijn. 

 

 

IMG_6845.jpg

 

 

Wat in 1985 als sportwinkel startte, is sinds 15 jaar een shop met interessante casual chic. Opvallende prints en veel kleur zetten dit najaar de toon. De broek en blouse met grafische print die ik hierboven draag bijvoorbeeld, behoren tot de collectie van het Italiaanse Ottod'Ame

Ria volgt ook het Belgische label Dame Blanche, waar ik vorig seizoen over schreef. Ik herkende meteen de mooie pauwenprint die ontwerper Dirk me getoond had.

 

 

IMG_7701.jpg

 

 

Bij Freetime vind je een ideale mix van kwaliteit en betaalbaarheid. Zo hangen hier ook leuke stukken van Amélie & Amélie. Bij deze lange streepjesrok stelde Ria me een zachte roze pull met open rug voor. Een geslaagde combinatie vind ik!

 

 

IMG_7710.jpg

 

 

Stijladvies geven, is echt Ria's ding. Ze gaat ook steeds op zoek naar boeiende collecties die net iets anders zijn. Ze ontdekte bijvoorbeeld het Deense label Maché dat toch eerder uniek is in België.  En het blijft ideeën borrelen in het hoofd van deze enthousiaste dame, maar daar kan ik misschien later wat meer over vertellen!

 

 

IMG_7718.jpg