Tamoiselle in Grimbergen

geplaatst op zondag 27 oktober 2019 door Veronique

Donderdag was ik in Grimbergen om de vernieuwde boetiek Tamoiselle te bezoeken. Een trendy shop in een historisch kader... ik werd er helemaal blij van!

 

IMG_9807.jpeg

 

Tamara Roelants maakte enkele jaren geleden een carrièreswitch van bureaujob naar boetiek. Dag in dag uit contact hebben met mensen in plaats van cijfers en dat in je eigen zaak: het maakt haar zoveel gelukkiger. En nu de shop heel recent een make-over kreeg, is haar geluk compleet. 

Grimbergen wordt wel eens de Parel van Brabant genoemd en het is dan ook een gemeente vol historisch erfgoed. Tamoiselle heeft uitzicht op de abdijkerk die nu de Sint-Servaasbasiliek heet. Dit is één van de mooiste voorbeelden van barokstijl in de Lage Landen.

 

IMG_9832.jpeg

 

In de nieuwe wintercollectie van Tamoiselle viel mij meteen een geruit manteltje op. Het heeft een afneembaar kraagje van nepbont en voelt heel aangenaam om dragen aan. Ik paste het op een casual outfit: een jeans en gebreide sweater. Dit is de ideale combinatie voor een stevige wandeling en helemaal mijn ding.

 

IMG_9821.jpeg

IMG_9805.jpeg

IMG_9814.jpeg

IMG_9818.jpeg

 

Dezelfde sweater deed ik ook op een blinkend blauwe rok aan. De roze sneakers zijn ook van het huis en geven aan het ensemble een speelse afwerking.

 

IMG_9792.jpeg

IMG_9785.jpeg

IMG_9783.jpeg

 

Ik zette de deur van deze leuke shop al even voor jou open en ik toon je binnenkort nog veel meer moois van Tamoiselle. A bientôt, Mademoiselle!

 

IMG_9798.jpeg